مرکز خدمات پزشکی طب نو

فیزیوتراپی در منزل 

آشنایی با تراکشن

تراکشن چیست؟

یکی از روش های درمانی که توسط متخصصین فیزیوتراپی انجام می شود، تراکشن و یا کشش ستون فقرات است. این راه درمانی به دو صورت یعنی از طریق دستگاه و یا به صورت دستی انجام می شود و شایع ترین بخش هایی از بدن که با استفاده از شیوه قابل مداوا است، گردن و کمر می باشد.

نحوه انجام تراکشن چگونه است؟

برای انجام این کار با استفاده از دستگاه از قلابی برای اتصال فرد به دستگاه استفاده می شود و دستگاه باید در هر بار به مدت 10 دقیقه و یا 15 دقیقه به صورت مستمر کار کند. قبل از انجام هر کاری باید پوست بیمار از نظر عدم داشتن حساسیت به چسب تراکشن مورد بررسی قرار گیرد و قبل از برقراری کشش باید توجه کرد که تمامی اندام های کاملا خشک و تمیز باشند. بیمار باید در حین درمان کاملا بی حرکت در بستر بماند و برای این مدت باید حتما تشکی سفت زیر پای فرد برای راحتی وی در نظر گرفته شود.
با توجه به پیشرفت تکنولوژی امروزه این دستگاه ها توسط کامپیوتر هدایت می شوند و سبب می شود که پزشک بر روی بیمار تسلط بیشتری داشته باشد و برای درمان دقیق تر عمل کند. استفاده از این روش به صورت دستی که توسط فیزیوتراپ ها انجام می شود و یا با استفاده از دستگاه سبب می شود که جریان خون فرد افزایش یابد و شخص رو به بهبودی برود و درد های ایجاد شده در فرد کاهش یابد.

تراکشن روی چه اشخاصی نباید انجام شود؟

  1. بیمارانی که پوکی استخوان دارند.
  2. افرادی که به انواع مختلف سرطان مبتلا هستند.
  3. بانوانی که باردار هستند.
  4. افرادی که تومور دارند.
  5. اشخاصی که دچار شکستگی هستند.

این راه درمانی برای این اشخاص با شرایطی که در بالا ذکر شد مناسب نمی باشد زیرا گاهی امکان دارد که دردی در فرد ایجاد شود که از درد اصلی او شدید تر است.
برای انجام فیزیوتراپی در منزل با شماره هایی که در سایت قرار داده شده است، تماس حاصل فرمایید.

 

خواندن 511 دفعه
طراحی سایت طراحی سایت طراحی سایت طراحی سایت