مرکز خدمات پزشکی طب نو

فیزیوتراپی در منزل 

بیماری ارتوپدی و درمان با فیزیوتراپی و کاردرمانی

بیماری ارتوپدی و درمان با فیزیوتراپی در منزل و کاردرمانی


امروزه سبک غلط زندگی، استفاده بیش از حد از غذا های نا سالم، تحرک کم، زندگی ماشینی و بروز بیشتر حوادث های غیر مترقبه مانند تصادف و مانند این ها، سبب شده است که کارکرد و سلامت سیستم های عضلانی و همچنین اسکلتی دچار مشکل و مخاطره شوند. شکستگی هایی که در ناحیه لگن، شانه، ساعد، ران، بازو، مچ دست و پا اتفاق می افتد از مهم ترین عواملی است که سبب ایجاد صدمه های ارتوپدی می شود زیرا شکستگی به بافت های نرم و به ویژه به عضلات آسیب وارد می کند.

خوشبختانه در مراحل ابتدایی این بیماری هایی که پیشرفت نکرده اند و یا بعد از انجام جراحی، انجام فیزیوتراپی در منزل و کاردرمانی در منزل یا در مطب های درمانی می تواند از پیشرفت این عوارض جلوگیری کند.

ژنتیک چه نقشی در بروز بیماری ارتوپدی دارد


طبق تحقیقاتی که در ارتباط با نقش ژنتیک در بروز بیماری های ارتوپدی صورت گرفته است، ژنتیک در ایجاد چنین عوارضی نقش اندکی را بازی می کند. بیشتر دلیل بروز این بیماری ها، اشکال هایی است که در زندگی مردم وجود دارد، علاوه بر موارد بالا، مهم ترین این دلایل اضافه وزن می باشد که سبب ایجاد آرتروز زانو می شود زیرا که تحمل وزن بدن را ندارد.

به صورت کلی باید بدانید که اگر روزانه ورزش نکنید و تحرک کمی داشته باشید و در کنار تمام این کوتاهی ها در طول روز به مدت های طولانی چهار زانو یا دو زانو بر روی زمین بنشینید یا زمان زیادی پا های خود را روی هم قرار دهید، به درستی نشست و برخاست نکنید و بار های سنگینی را حمل کنید، آرتروز به زودی گریبان شما را خواهد گرفت و در این صورت به انجام جراحی، کاردرمانی در منزل، فیزیوتراپی در منزل و یا مراجعه به مطب ها در ترافیک شهر نیاز پیدا می کنید.

شایع ترین بیماری ارتوپدی و راه های درمانی آن


همان طور که تاکنون درباره آن صحبت کردیم، آرتروز شایع ترین بیماری ارتوپدی می باشد. آرتروز در مفصل های لگن، شانه و یا زانو رخ می دهد که خطر آن برای خانم ها از سن 55 سالگی و برای آقایان از سن 65 سالگی آغاز می شود.

یکی از راه های درمانی برای افرادی که آرتروز پیشرفته دارند در نظر گرفته می شود و بر اساس سن فرد و میزان پیشرفت عوارض بیماری می باشد، تعویض مفصل و انجام عمل جراحی است. اما اگر بیماری در مرحله های اولیه باشد اغلب با فیزیوتراپی، کاردرمانی، دارو، شنا، تزریقات درون مفصلی و کمک گرفتن از عصا هنگام راه رفتن مداوا می شوند.

افرادی که دچار این عوارض هستند به هیچ عنوان نباید از پله رفت و آمد کنند و در سر بالایی و سر پایینی هایی که دارای شیب زیاد می باشد پیاده روی کنند و نیز باید در حمل وسایل با وزن مناسب نهایت دقت را داشته باشند، زیرا که این عوامل، عوارض را تشدید می کند و طول درمان را افزایش می دهد.

اگر مشکلاتی این چنین در خود دیدید که به دلیل سبک غلط زندگی شما می باشد و یا در هنگام بروز یک حادثه برای شما رخ داده است به هیچ عنوان وقت را تلف نکنید و به فیزیوتراپیست در مطب های پزشکی مراجعه نمایید و یا تنها با یک تماس تلفنی فیزیوتراپی در منزل و کاردرمانی در منزل را آغاز کنید.

پروسه توانبخشی به بیماران ارتوپدی از طریق کاردرمانی و فیزیوتراپی


پروسه توانبخشی به بیماران ارتوپدی که سیستم های عضلانی و اسکلتی آن ها دچار مشکل شده است با انجام فیزیوتراپی و کاردرمانی قابل مداوا می باشد.

در افرادی که چنین بیماری هایی، زیاد پیشرفت نکرده است، فیزیوتراپی و کاردرمانی از همان ابتدا آغاز می شود اما برای افرادی دارای نوع حادی از این عوارض هستند باید بعد از انجام عمل جراحی و تعویض مفصل، به یک فیزیوتراپیست مراجعه نمایند.

فیزیوتراپیست باید با توجه به محل های برش جراحی، اقدام به ترمیم بافت های وی نماید تا زندگی او بهبود یابد و از محدودیت هایی که در زندگی فردی رخ داده است، رهایی یابد.

مرکز خدمات پزشکی طب نو این بار هم در کنار شما می باشد و برای چنین بیماری هایی نیز تیم مجرب خود را با بهترین دستگاه ها به خانه شما می فرستد تا کاردرمانی در منزل و فیزیوتراپی در منزل را برای شما انجام دهند و شما دیگر نگران ترافیک و شلوغی هایی خیابان ها نخواهید بود.

خواندن 510 دفعه
طراحی سایت طراحی سایت طراحی سایت طراحی سایت