مرکز خدمات پزشکی طب نو

فیزیوتراپی در منزل 

بیماری روماتیسم مفصلی یا آرتریت روماتویید چیست

آرتریت روماتویید یا بیماری روماتیسم مفصلی

این بیماری یکی از شایع ترین بیماری های خود ایمنی است که فیزیوتراپی در منزل  یکی از درمان های موثربرای این بیماران می باشد. در واقع نوعی بیماری مزمن دردناک است که باعث ایجاد تخریب سطوح مفصلی و ناتوانی فرد در انجام کار های روزمره اش می شود. این بیماری معمولا با ایجاد تورم در اطراف مفصل درگیر همراه است که منجر به تخریب سطوح مفصلی، افزایش دمای ناحیه و ناتوانی مضاعف می شود که معمولا طی دو سال اول شروع بیماری به سرعت پیشرفت می کند.

هدف درمان بیماران آرتریت روماتویید چیست

هدف از درمان بیماران روماتیسمی و به خصوص از نوع مفصلی، کاهش درد، کاهش روند پیشرفت بیماری، کنترل شدت تخریب مفصلی و توانمند سازی بیمار برای حفظ استقلال بیمارمی باشد. این بیمار  ها باید تحت نظر متخصص روماتولوژیست و فیزیوتراپیست باشد. بیمار با دیدن علایم اولیه هر چه سریع تر به پزشک روماتولوژیست مراجعه کند تا پزشک با کنترل التهاب و آسیب بیشتر از ناتوانی و تخریب مفصلی جلوگیری کند. در واقع درد و تورم در یک یا چند مفصل ازعلایم اولیه بیماری روماتیسم مفصلی می باشد که پزشک با مشاهده علایم بالینی اولیه و بررسی آزمایشات لازم تشخیص نهایی را گزارش می کند.
برای آگاهی از روند درمان بیماران روماتیسم مفصلی یا آرتریت روماتویید با فیزیوتراپی می توانید به مقاله مربوطه مراجعه نمایید.

 

هدف درمان بیماران روماتیسم مفصلی - آرتریت روماتویید - فیزیوتراپی - فیزیوتراپیست

 

آیا درمان قطعی برای بیماری روماتیسم مفصلی وجود دارد

در حالی که هیچ درمان قطعی برای آرتریت روماتویید وجود ندارد متخصصین شرکت طب نو با به روزترین تکنیک های درمانی برای کاهش درد و کنترل سرعت پیشرفت بیماری در کنار شما خواهند بود و با توجه به این که افزایش فشار روی مفاصل و به تعویق انداختن درمان شرایط پیشرفت بیماری را تحت تاثیر قرار می دهد پیشنهاد میکنیم از خدمات فیزیوتراپی در منزل شرکت طب نو استفاده کنید. متخصصین روماتولوژی با تجویز دارو های ضدالتهابی و غیر استروییدی سعی بر کنترل التهاب مفصلی دارند که باعث کاهش عملکرد سیستم خود ایمنی بدن می شود. فیزیوتراپی در منزل و توانبخشی یکی از موثرترین روش های درمانی پزشکی برای جلوگیری از روند آسیب بیشتر مفصلی، کاهش درد و تقویت عضلانی و توانمند سازی این بیماران است.

 

خواندن 518 دفعه
طراحی سایت طراحی سایت طراحی سایت طراحی سایت