رفع خار پاشنه با کاردرمانی و فیزیوتراپی در منزل
بروز خارش پا در افراد که یک عارضه ای کاملا شایع می باشد، سبب ایجاد درد در ناحیه پاشنه پا می شود. این عوارض التهابی از پاشنه تا بخش جلویی پا احساس می شود که دلیل آن فشار های بیش از حدی است که به تاندون های موجود در کف پا وارد می شود که در صورت ایستادن در طی مدت زمانی طولانی، راه رفتن بر روی سطح های نا هموار و همچنین استفاده از کفش هایی غیر استاندارد و نا مناسب رخ می دهد. بهترین راه مداوا استفاده از فیزیوتراپی و کاردرمانی می باشد که یا در منزل انجام شوند و یا در مرکز های پزشکی که استفاده از فیزیوتراپی در منزل و کاردرمانی در منزل راهی آسان تر می باشد.
شخص مبتلا به خارش پاشنه پا با چه مشکلاتی مواجه می شود
شخصی که به این بیماری مبتلا می شود دچار مشکلاتی در هنگام راه رفتن است و احساس درد، التهاب و ناراحتی در کف پا دارد. درد ناشی از خار پاشنه بیشتر در قسمت مرکزی پاشنه و لبه ی درونی پا حس می شود. در صورت درمان نکردن به موقع سبب بروز کمر درد و زانو درد می شود. درد ناشی از خار پاشنه سبب سختی در راه رفتن و احیانا لنگ زدن حین راه رفتن می شود که همان طور که گفته شد این وضعیت در طولانی مدت با خطر جدی آسیب به کمر و زانو ها همراه است.
فیزیوتراپی و کاردرمانی برای رفع خارش پاشنه پا به چه صورت می باشد
فیزیوتراپی و کاردرمانی به منظور رفع خارش پاشنه پا از جمله مهم ترین راه های معالجه می باشد که سبب از بین رفتن درد و دیگر علامت های این بیماری می شود. اما در بعضی مواقع که فیزیوتراپی و کاردرمانی کار ساز نمی باشد باید شخص جراحی شود. راه های گوناگونی که یک فیزیوتراپیست در نظر می گیرد شامل موارد زیر می شود.
یکی از مدالیته هایی که در این روند های درمانی فیزیوتراپی و کاردرمانی استفاده می شود، شاک ویو می باشد که نقش بسیار مفیدی در درمان عوارض های ناشی از این بیماری خواهد داشت.
راهی دیگر که می تواند سبب بهبود خارش پاشنه شود استفاده از روش درمانی سوزن خشک می باشد.
از روش های مداوای نوین، اوزون تراپی می باشد که در این روش مخلوطی از اوزون و اکسیژن را به درون بافت هایی که ملتهب شده اند و آسیب دیده اند تزریق می کنند.
انجام حرکات و فعالیت های ورزشی به این صورت که با کشش دادن فاسیای کف پا و کشش دادن تاندون های آشیل باشد می تواند در تسکین علائم نقش بسیار مهمی داشته باشد.
تمامی این روش های درمانی در خانه نیز قابل اجرا هستند و شما به راحتی می توانید از کاردرمانی در منزل و فیزیوتراپی در منزل بهره ببرید و طول درمان خود را راحت تر سپری کنید.
در طول مداوا با کاردرمانی و فیزیوتراپی خود فرد موظف به رعایت چه نکاتی می باشد
هنگامی که فرد بهبودی کامل را به دست نیاورده است و مراحل فیزیوتراپی و کاردرمانی را سپری می کند باید از راه رفتن و ایستادن در طی مدت زمان طولانی اجتناب کند و به صورت کلی فعالیت خود را کاهش دهد. اگر افراد مبتلا دچار اضافه وزن هستند باید به منظور جلوگیری از تشدید عوارض و تسریع روند درمانی اقدام به کاهش وزن کنند.
این اشخاص باید از کفش ها و کفی های طبی مناسب استفاده کنند و همچنین از پدی مخصوص پاشنه استفاده نمایند که از فشار آمدن به پاشنه جلوگیری شود. مبتلایان می توانند برای تسکین درد از کمپرس سرد یا گرم، دارو مسکن مانند ایبوپروفن و آسپرین استفاده نمایند.
افرادی که درد های زیادی دارند و به راحتی قادر به حرکت نیستد و یا به هر دلیلی دیگر تمایل به انجام روند معالجه خود در خانه دارند می توانند از فیزیوتراپی در منزل و کاردرمانی در منزل استفاده نمایند و فیزیوتراپیستی خبره را به منزل خود ببرند.