مرکز خدمات پزشکی طب نو

فیزیوتراپی در منزل 

مراقبت های لازم بعد از سکته مغزی

بعد از سکته مغزی چه روش های مراقبتی باید انجام شود؟

افرادی که سکته مغزی کرده اند باید بعد از آن بیشتر مراقب سلامتی خود باشند و تمامی تکنیک ها و مراقبت های لازم را برای بهبود خود انجام دهند. یکی از کار های توانبخشی که بر روی این افراد انجام می شود، فیزیوتراپی در منزل می باشد. طبق تحقیقات انجام شده 47 درصد بیماران مبتلا بعد از 6 ماه درمان مرتب، بهبود یافته اند، حدود 26 درصد این افراد معلولیت خفیف پیدا کرده اند، معلولیت متوسط در 18 درصد افراد به وجود آمده است و 9 درصد باقی مانده معلولیت به صورت چشمگیری در آن ها باقی مانده است.

مشکلات شایع به وجود آمده در افرادی که به سکته مغزی کرده اند، چیست؟

مشکلاتی از قبیل حسی پیکری، ادراکی و حرکتی که بعد از سکته مغزی در افراد به وجود می آید از جمله عوارض شایع این بیماری است. عمل و ادراک ارتباط مستقیمی با یک دیگر دارند بنابراین انجام حرکات فعال می تواند اطلاعات حسی که برای ادراک ضروری می باشد را مهیا کند. در چنین شرایطی که بیمار نیاز به کمک دارد باید روانشناس و فیزیوتراپیست به کمک وی بیایند و برای غلبه وی بر عواض پیش آمده، اقدامات لازم را انجام دهند. نقشی که فیزیوتراپیست دارد این است که به رفع نقص های حرکتی که ایجاد شده است، بپردازد و تعلیم و آموزش های لازم را در این زمینه به وی بدهد  و روانشناس با ارائه مشاور های لازم در این زمینه می تواند بیمار را در جهت بهبودی هر چه سریع تر یاری کند.

فیزیوتراپی چگونه به بازگشت توان این افراد کمک می کند؟

 

بازگشت توانایی بیمار سکته مغزی با انجام فیزیوتراپی

 

سیستم عصبی این افراد دچار اختلال شده است و باید تا مدت شش ماه به صورت جدی درمان های لازم را انجام دهند تا بهبودی حاصل شود. نکته ای که در این میان باید بدانید این است که تمامی اعمال بدن به صورت کامل در طی مدت 6 ماه بهبود نمی یابند و با دیدن میزان کمی از بهبودی نباید روند درمانی خود را متوقف کنید و پیشنهاد می شود که تا مدت دو سال این روند را ادامه دهید تا تمامی مشکلات پیش آمده خود را بتوانید کاملا از بین ببرید.

 

خواندن 377 دفعه
طراحی سایت طراحی سایت طراحی سایت طراحی سایت