معنای فیزیوتراپی و کاردرمانی چیست
از زمانی که کار فیزیوتراپی در منزل و کاردرمانی در منزل رونق یافته است، گاها دیده شده است که تصورات نا درستی از این واژه بیان می شود. افرادی هستند که این کلمه علمی را با ماساژ دادن یکسان می دانند.
اما باید بدانید که فیزیوتراپی و یا فیزیکال تراپی از دو بخش تشکیل شده است، یعنی فیزیک و تراپی که به معنای درمان می باشد. در واقع اگر بخواهیم علمی تر بیان کنیم باید بگوییم که این واژه به معنی درمان فیزیکی بدن و یا استفاده از قانون های فیزیکی برای درمان افراد می باشد.
در هنگام کاردرمانی، وظیفه ای که درمانگر بر عهده دارد این است که علاوه بر درمان فرد، به تاثیرات جانبی که بر شخص گذاشته است توجه کند و به بیمار در این راستا کمک کرده و راهکار ارائه دهد تا عزت نفس به بیمار باز گردد. کاردرمانی باید در کنار کار فیزیوتراپی برای توانبخشی و درمان بیماران انجام شود.
با توجه به ارائه خدمات کاردرمانی در منزل و فیزیوتراپی در منزل، این عمل برای افرادی که دارای بیماری های پیش رونده ای به مانند MS هستند و یا به هر دلیلی مشابه یا غیر مشابه توانایی های خود را از دست داده اند، به افزایش توانایی های آن ها کمک شایانی می کند و در جهت حفظ استقلال به وی یاری می رساند و برای حمل و جا به جایی افراد توسط خانواده آن ها کمک شایانی می کند.
بهترین زمان برای فیزیوتراپی و کاردرمانی چه موقعی می باشد
بیمارانی که پزشکان معالج، مراجعه به فیزیوتراپیست و کاردرمانی را برای آن ها تجویز کرده اند نباید فرصت را از دست بدهند زیرا به عنوان مثال برای اشخاصی که سکته مغزی کرده اند، بازه زمانی 3 الی 6 ماه اول برای آن ها فرصت طلایی به حساب می آید و باید در این مدت زمانی حتما از خدمات توانبخشی استفاده نمایند و در خارج از این زمان دیگر هیچ کمکی به آن ها کمک نخواهد کرد.
با توجه به ارائه خدمات کاردرمانی در منزل و همچنین فیزیوتراپی در منزل انجام این کار بسیار راحت شده است و جای هیچ کوتاهی و سهل انگاری را برای اشخاص نگذاشته است.
فواید انجام فیزیوتراپی و کاردرمانی
افراد در سنین مختلفی و حتی ورزشکاران ممکن است به کار فیزیوتراپی و کاردرمانی احتیاج پیدا کنند که این علم شناخته بسیار به بهبود آن ها کمک می کند.
برای بیمارانی که از درد های مزمن رنج می برند و یا در عملکرد های حرکتی خود دچار مشکل هستند مانند اشخاصی که تصادف کرده اند و یا به هر دلیل دیگری دچار ضعف های بدنی شده اند، انجام این چنین روند های درمانی و توانبخشی، بهترین کمک به آن ها می باشد زیرا که در بهبود وضعیت و کیفیت زندگانی بسیار موثر است و تا حدود زیادی از مصرف دارو ها و جراحی های سنگین می تواند جلوگیری کند.
از جمله فواید این کار و به خصوص انجام فیزیوتراپی در منزل و کاردرمانی در منزل، که بسیار به نفع بیمار و اطرافیان او نیز می باشد، باید گفت که این روند، درد ها را تا حد زیادی کاهش می دهد و به مرور سبب ترمیم بدن و عضلات آسیب دیده می شود که استقلال بیمار به او بازگردانده می شود و بعد از پایان طول درمان می تواند تعادل خود را به خوبی حفظ کند و اعتماد به نفس از دست رفته را به دست آورد.